Groene Zon

Gecertificeerd installateur voor zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadstations in Sijsele.

Waarom voor ons kiezen?

Groene Zon is uw gecertificeerd expert in duurzame en energiebesparende installaties in Sijsele.

Groene Zon biedt U een breed scala aan duurzame energiebesparende installaties aan. We zijn gespecialiseerd in zonnepanelen, laadstations, omvormers en thuisbatterijen.

  • Gecertificeerd installateur
  • Vakkundige installatie
  • Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Uitstekende dienst na verkoop
  • Meer dan 15 jaar ervaring in de sector

Installaties worden steeds op maat en naar uw wensen uitgevoerd.
We streven naar klanttevredenheid en weten hoe belangrijk het is om uitzonderlijk werk te leveren.

Vraag offerte.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een prijsofferte.
We contacteren je zo snel mogelijk.

Offerte vraag

Onze diensten

Een goede oplossing start met een degelijk en correct advies.

Zonnepanelen Groene Zon

Zonnepanelen

Nog steeds de investering van je leven. Ook na de digitale meter zijn zonnepanelen nog steeds een geweldige investering met een jaarlijks rendement van 7%. Dankzij duurzame producten en slimme oplossingen bespaar ook jij voortaan fors op energie.

Thuisbatterij

Thuisbatterijen

Counter de energieprijzen met een thuisbatterij​. Laat je niet kwellen door piektarieven of een digitale teller. Met een thuisbatterij neem je zelf het heft in handen. Sla overdag energie op voor ‘s avonds en verhoog het rendement van je zonnepanelen met 30%.

Wallbox laadstation

Laadstations

Slimme laadpaal installeren? Steek je zonne-energie niet nodeloos op het net, maar liever in je elektrische wagen. Met een slimme laadpaal rij je voortaan nog goedkoper en ecologischer. Profiteer tijdelijk van royale fiscale voordelen en laad je wagen met 100% groene energie.

Omvormers solar

Omvormers

Een omvormer wordt ook wel het hart van de zonnepaneleninstallatie genoemd. Het zet de gelijkstroom die zonnepannelen opwekken om in bruikbare wisselstroom. Dit toestel zorgt ervoor dat elk paneel afzonderlijk functioneert en opvolgbaar is via de smartphone. Deze zijn compatibel met een batterij of laadpaal, waardoor directe lading van de wagen door zonnepanelen mogelijk is.

Elektrisch bord

Elektrisch bord

Wenst u uw elektrisch bord te vernieuwen of aarding aan te passen. Defecten in een elektrische installatie kunnen brand of elektrocutie veroorzaken. Daarom moet u uw elektrische installatie verplicht laten controleren of uw elektrische installatie voldoet aan de voorschriften van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI). Ook deze taak verzorgt Groene Zon voor u.

Service zonnepanelen

Service

Herstellen/vervangen van zonnepanelen en omvormers. Wenst u een nazicht van uw zonnepaneleninstallatie omdat u merkt dat deze niet naar behoren werkt, is de productie van elektriciteit stilgevallen of misschien merkt u andere storingen? Groene Zon bekijkt alles in detail, rapporteert waar de eventuele problemen zich bevinden en stelt u een oplossing voor.

Deze firma heeft 16 zonnepanelen geïnstalleerd op ons dak, en dit binnen de afgesproken en beloofde termijn.

Michael Van de Straete

TOP service, duidelijke uitleg, altijd bereikbaar, waar voor je geld!
Wij zijn heel blij met onze keuze!

Lindy Laureyns

Bedankt voor het plaatsen van de thuisbatterij.
Professioneel gedaan!

Michèle Vanderstichelen