Merken

Grote verscheidenheid.

Zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadstations uit Europa of Azië. Deze zijn van hoge kwaliteit met de beste garanties. We kiezen steeds resoluut voor de beste oplossing en het beste rendement in de komende 25 jaar. We luisteren naar uw wensen en plannen en adviseren over elk aspect.

Zonnepanelen
LUXOR SOLAR

Luxor Solar is opgericht in 2004 in het Duitse Stuttgart. Het bedrijf is actief in meer dan 70 landen over de hele wereld en verkocht al meer dan 5 miljoen zonnepanelen! De zonnepanelen hebben een bovengemiddelde kwaliteit, door de uiterst strenge kwaliteitscontrole die ze uitvoeren tijdens de productie. Alle panelen die de fabriek verlaten zijn 100% goedgekeurd op kwaliteit en microscheuren, die kunnen ontstaan tijdens het productieproces. Het is dan ook niet meer dan normaal dat het merk tot de Tier 1 behoort.

Zonnepanelen
JA SOLAR

JA Solar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Doordat JA Solar het volledige productieproces van zonnepanelen en cellen in eigen beheer heeft, is deze fabrikant in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen.

In de afgelopen 17 jaar heeft JA Solar met succes meer dan 73 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 135 landen over de hele wereld. Het bedrijf staat al verschillende opeenvolgende jaren genoteerd op de Fortune China 500 en Global Top 500 New Energy Enterprises.

Zonnepanelen JA Solar - Groene Zon

Omvormers en thuisbatterijen
HUAWEI

LUNA2000, de efficiënte batterijopslag.
Eigenaars van zonnepanelen verbruiken best zoveel mogelijk energie overdag, wanneer de zon schijnt. Maar wat als je buitenshuis werkt en pas ’s avonds tijd hebt om de was te doen, de vaatwas te laten draaien, enzovoort? In dat geval heb je baat bij een batterijopslag, die je toelaat om jouw zelfgeproduceerde energie te verbruiken wanneer jij dat wil. Zoals de lithium-ijzerfosfaat batterij LUNA2000 van Huawei bijvoorbeeld, die oplaadt in geval van overproductie en deze extra energie opslaat voor later gebruik.

Meer bruikbare energie
De Smart String Battery van Huawei is beschikbaar in 5, 10 en 15 kWh. Dankzij het modulaire design is de batterij zowel geschikt voor gebruik bij jou thuis als op kantoor. Concreet garandeert de thuisbatterij een verregaande energieoptimalisatie met een ontlading tot 100 % op moduleniveau. Hierdoor ben je volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnet, what’s not to like? De thuisbatterij laat toe om jouw zelfgeproduceerde energie te verbruiken wanneer jij dat wil.

omvormers en thuisbatterijen Huawei - Groene Zon

Omvormers en thuisbatterijen
GOODWE

De GoodWe hoogspanningsbatterij Lynx Home F Series is een perfecte match en een hoogtepunt van de GoodWe one-stop-shop energieopslagoplossing die de bewaking op afstand van het hele energieopslagsysteem realiseert met één enkele App. Hij biedt een breed capaciteitsbereik van 6,6 kWh tot 16,4 kWh. Daarom biedt het uitgebreide energieopslagopties om aan veeleisende projecten te voldoen, van optimalisatie van het eigen verbruik tot back-upgebruik.

De stapelbare zelf detecterende modules maken het systeem bijzonder eenvoudig te installeren en te onderhouden. De betrouwbare lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterij cel technologie zorgt voor maximale veiligheid en een langere levensduur. Maak u klaar met de Lynx Home F-serie voor de robuuste energieopslag voor uw leven.

omvormers en thuisbatterijen Goodwe - Groene Zon

Omvormers
SOLAREDGE

SolarEdge werd opgericht in 2006 en heeft een marktaandeel van meer dan 70% in de sector stroomoptimalisatie. Het bedrijf heeft wereldwijd al meer dan 5,6 miljoen optimisers en 245.000 omvormers geleverd in meer dan 40 landen.

Krachtige garanties
De SolarEdge gelijkstroom-wisselstroom omvormer is specifiek ontworpen om met SolarEdge energie-optimisers te werken. Omdat MPPT en voltage-beheer voor elke module afzonderlijk door de energie-optimiser worden behandeld, is de omvormer alleen verantwoordelijk voor het omzetten van gelijkstroom in wisselstroom. Derhalve is het een minder ingewikkelde, meer kostenefficiënte en betrouwbaardere omvormer met een standaard garantie van 12 jaar, welke tot 20 of 25 jaar verlengd kan worden. Het vaste string-voltage verzekert een werking met de beste efficiëntie (>97% gewogen efficiëntie) onafhankelijk van de string-lengte en temperatuur.

Omvormers SolarEdge - Groene Zon

Thuisbatterijen
BYD

BYD, opgericht in 1995, is pionier op het gebied van accutechnologie. Hun missie is de wereld te veranderen door een compleet, schoon-energie-ecosysteem te creëren zodat de wereld minder afhankelijk is van fossiele brandstoffen. In Europa focussen ze voornamelijk op het emissievrij maken van het openbaar vervoer. Gedurende zijn 25 jaar van snelle groei is BYD geëvolueerd van een klein bedrijf met slechts 20 werknemers tot een wereldwijd bedrijf met meer dan 230.000 werknemers vandaag de dag. BYD heeft meer dan 30 industrieparken op zes continenten opgericht en heeft een belangrijke rol gespeeld in industrieën die te maken hebben met elektronica, auto’s, nieuwe energie en spoorwegvervoer.
Lees meer over BYD (Build Your Dreams).

Thuisbatterijen BYD - Groene Zon

Laadstations
WALLBOX

Wallbox is een Spaans bedrijf dat sinds 2015 compacte laadpalen fabriceert voor aan de muur. De producten onderscheiden zich door hightech toepassingen te combineren met simpel gebruiksgemak, met name voor thuisgebruik. Zo is de laadsnelheid bijvoorbeeld flexibel tot het hoogste vermogen van 22 kW, terwijl de laadstatus met één oogopslag helder is.

Het doel van Wallbox is om de ervaring van elektrisch laden hiermee even laagdrempelig te maken als tanken. Wij vinden dat zij goed op weg zijn met de Pulsar Plus als populaire voortrekker.

Laadpalen Wallbox - Groene Zon

Contacteer ons

Contacteer ons